News

Nit d'estiu per Etiòpia

Maridatge gratuït de vins i tapes
27/06/2012

On: terrassa del Gallery Hotel C/ Rosselló 249, entre Pg. de Gràcia i Rambla Catalunya

Quan:  Dimecres 27 de juny de 20:30 a 23:30

El passat 27 de juny es va celebrar a l'Hotel Gallery de Barcelona la presentació del projecte de salut Materno-Infantil a Etiòpia, que inclou la construcció d'una maternitat a la ciutat de Woldiya. La presentació consistia en una festa d'entrada lliure, amb maridatge gratuït de vins i tapes, a càrrec de l'empresa Vins & Cellars i de la direcció de l'hotel.
 
Aquest acte de fundraising i sensibilització, va servir per donar a conèixer la dimensió del projecte i la realitat d'un país amb unes fortes carències en l'àmbit sanitari i de protecció de la infància i de la dona. L'assistència va ser de 300 persones i es van recaptar gairebé 4.000 euros gràcies a les donacions de les persones assistents.
 
Varem comptar amb la col·laboració de la cantautora Sílvia Comes, la qual ha compost una cançó per la causa. Hi van assistir actors de la sèrie de TV3 La Riera, com són Carme Abril, Fermí Reixach i Margarita Ponce, així com el seu Productor, Jordi Parera i el periodista esportiu Xavier Valls.
 
Es va fer la representació de la cerimònia del cafè, ja que és un acte molt representatiu d'aquell país.
 
Per amenitzar la festa també vam comptar amb un grup de nois i noies catalano-etíops, vestits amb la roba tradicional etíop, els quals donaven la benvinguda a més de vendre productes típics del seu país d'origen i d'altres propis del merchandising de la nostra ONG. 
 

 

Vídeos: 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris at lacinia arcu.